Sivut

5.6.2013

Sacherkakku 24cm (26cm)


Tää resepti on kopioitu ihan suoraan kinuskikissalta. Maailman paras kakku IKINÄ! Kaikki ainekset löytyy marketista.

Ja suklaan kanssa maltti on valttia. Ihan rauhassa annat sen hieman jähmettyä kattilassa ennen ku kaadat kaikki kakun päälle. Tää oikeesti vaatii treenaamista ja aikaa.

Kannattaa tosin tehdä 24cm vuokaan tai pienempäänkin, tuppaa olemaan aika ohuet kerrokset jos tekee 26cm kakkuvuokaan, mutta onnistuu niinkin :)

Tämä on toinen tilauskakuista jossa SUKLAA SPRITSAUS TOSIN ONNISTUI!! JEEE!

Kannattaa tehdä pohja 2-3 päivää ennen ja laittaa pakastimeen. Sulata jääkaapissa yönyli. Täytä ja kuorruta kakku päivä pari ennen tarjoilua, on TODELLA paljon paremman makuinen!

Koristeet nyt on vaa tommoset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti